Godziny pracy stołówki:
8.00-14.30
Intendent: Stanislawa Szukała
Godziny pracy: 7:00 – 13:00
Godziny wydawania obiadów:
11.15 – 14.30
Przerwy obiadowe:
11.15 – 11.30
12.15 – 12.30
13.15 – 13.25
Od 01 września 2024 r. stawka za 1 obiad wynosi 6,00 zł.
Opłata za wrzesień 2024 r. (tj. za 20 dni) wynosi 120,00 zł.
Bardzo proszę o dokonywanie przelewów po wcześniejszym skontaktowaniu się z intendentem w sprawie ewentualnych odpisów.
Odbiór kart obiadowych u intendenta od godziny 7:30 – 13:00 w ostatnich dniach poprzedniego miesiąca i pierwszych obecnego.
Płatności za obiady należy dokonywać przelewem bankowym na rachunek:
74 1240 3464 1111 0010 2804 3057
lub u intendenta w godzinach od 7:30 do 11:00.
W tytule przelewu należy podać imię i nazwisko dziecka oraz klasę.
Zasady:
- Przelewu dokonujemy w miesiącu spożywania posiłku przez dziecko (np. za listopad w listopadzie).
- Proszę nie dokonywać przelewów w ostatnich dniach miesiąca (np. koniec października za listopad).
- Przed dokonaniem wpłaty proszę uzgodnić z intendentem ewentualne odpisy za poprzedni miesiąc.
- Podstawą wydania obiadu jest bloczek, który rodzice wykupują u intendenta.
- Odpłatność za obiady pobierana jest z góry za dany miesiąc w terminie od 1-go do 5-tego każdego miesiąca. Wpłaty przyjmowane są od godziny 7.00 do 11.00. W dniu nieobecności dziecka w szkole istnieje możliwość odpisania obiadu do godz. 8.30 u pani intendent osobiście lub pod numerem 76 746 22 41. Przy jadłospisie znajduje się spis alergenów, a przy każdym daniu numer oznaczający alergen jaki zawiera to danie. W stołówce wywieszony jest jadłospis tygodniowy zatwierdzony przez dyrektora szkoły.
listopad
HARMONOGRAM KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ SP-5
Przerwy obiadowe:
11.15 – 11.30 | 12.15 – 12.30 | 13.15 – 13.30 |
Jadłospis planujemy na okres 5 dni, co pozwala odpowiednio rozplanować pracę, racjonalnie gospodarować produktami, w ten sposób unikamy powtarzalności potraw. Nasze menu jest urozmaicone, dostarczamy organizmowi wszystkich niezbędnych składników odżywczych, w odpowiednich ilościach i proporcjach, pokrywających całkowite zapotrzebowanie organizmu.