Stołówka – Jadłospis

obiady w szkole
Godziny pracy stołówki:

8.00-14.30

Intendent: Stanislawa Szukała

Godziny pracy: 7:00 – 13:00

Godziny wydawania obiadów:

11.1514.30

Przerwy obiadowe:

11.15 – 11.30
12.15 – 12.30
13.15 – 13.25

Od 01 września 2024 r. stawka za 1 obiad wynosi 6,00 zł.

Opłata za listopad 2024 r. (tj. za 19 dni) wynosi 114,00 zł.

Bardzo proszę o dokonywanie przelewów po wcześniejszym skontaktowaniu się z intendentem w sprawie ewentualnych odpisów.

Odbiór kart obiadowych u intendenta od godziny 7:30 – 13:00 w ostatnich dniach poprzedniego miesiąca i pierwszych obecnego.

Płatności za obiady należy dokonywać przelewem bankowym na rachunek:

74 1240 3464 1111 0010 2804 3057

W tytule przelewu należy podać imię i nazwisko dziecka oraz klasę.

Zasady:

  1. Przelewu dokonujemy w miesiącu spożywania posiłku przez dziecko (np. za listopad w listopadzie).
  2. Proszę nie dokonywać przelewów w ostatnich dniach miesiąca (np. koniec października za listopad).
  3. Przed dokonaniem wpłaty proszę uzgodnić z intendentem ewentualne odpisy za poprzedni miesiąc.
  4. Podstawą wydania obiadu jest bloczek, który rodzice wykupują u intendenta. 
  5. Odpłatność za obiady pobierana jest z góry za dany miesiąc w terminie od 1-go do 5-tego każdego miesiąca. Wpłaty przyjmowane są od godziny 7.00 do 11.00. W dniu nieobecności dziecka w szkole istnieje możliwość odpisania obiadu do godz. 8.30 u pani intendent osobiście lub pod numerem 76 746 22 41. Przy jadłospisie znajduje się spis alergenów, a przy każdym daniu numer oznaczający alergen jaki zawiera to danie. W stołówce wywieszony jest jadłospis tygodniowy zatwierdzony przez dyrektora szkoły.

listopad

HARMONOGRAM KORZYSTANIA ZE STOŁÓWKI SZKOLNEJ SP-5

Przerwy obiadowe:

11.15 – 11.3012.15 – 12.3013.15 – 13.30

Jadłospis planujemy na okres 5 dni, co pozwala odpowiednio rozplanować pracę, racjonalnie gospodarować produktami, w ten sposób unikamy powtarzalności potraw. Nasze menu jest urozmaicone, dostarczamy organizmowi wszystkich niezbędnych składników odżywczych, w odpowiednich ilościach i proporcjach, pokrywających całkowite zapotrzebowanie organizmu.

Dokumenty stołówki:
Jadłospis: